Press "Enter" to skip to content

«Més clar, aigua! De begudes i de beure», el llibre del 2022!

Rebombori 0

Ja tenim ací el nou llibre de la colla, el que fa trenta de la BBC, la nostra Biblioteca Bàsica de Castelló, la biblioteca que, amb Castelló com a referent, vam estrenar ara fa vint-i-cinc anys, quan els virus feien mal, però no a tanta gent a la vegada. No contaré les vicissituds que hem tingut per engendrar aquest Més clar, aigua. De begudes i de beure.

D’ací pocs dies els que hem fet de borratxos en ell, brindarem amb tota la colla per aquestes dues xifres rodones que celebrem enguany i que tot i que ens recorden que ja no som tan jòvens, ens omplin d’il·lusió. Són 30 llibres!

El podeu fullejar ací mateix i també descarregar-lo en PDF:

Descarrega ací el llibre en un PDF amb més resolució (22 Mb)