Press "Enter" to skip to content

«De grisors i de colors», ja tenim ací el llibre del 2023!

Rebombori 0

DE GRISORS I DE COLORS, novament la preposició «de» present als títols de la BBC rebombo­riana, però aquesta vegada per partida doble, per acompanyar i introduir dos substantius que sovint contraposem, per exposar una mena de locucions adjectives que tenen significats propis i metafòrics i que efectivament, quan les posem una al costat de l’altra ens situen en extrems, en pols oposats o si més no divergents.

DE GRISORS I DE COLORS fa referència a les ombres i les llums, a les foscors i les clarors, a les angoixes i les esperances,…que afecten a una ciutat com la nostra, immersa en un món global que mira de sortir-se’n d’aquelles maneres amb una sostenibilitat constantment amenaçada. Hem escrit enguany sobre medi ambient, urbanisme, salut, transport, digestió, reciclatge, depuració o ciència ficció…

El podeu fullejar a continuació i també descarregar-lo en PDF:

> Descarregar llibre amb més alta resolució (31 Mb) <

Deixa un comentari