Press "Enter" to skip to content

«Filar, menar i fer llata», el llibre Rebombori del 2018!

Rebombori 0

llibre2018Enguany, amb el 26è llibre “Filar, menar i fer llata” ens endinsem en el Castelló de l’Antic Règim, en els segles XVII amb la dinastia dels Habsburgs i el XVIII ja amb els Borbons, arran de la desfeta d’Almansa i reflexionem sobre la societat, la política, l’economia, l’urbanisme, la demografia, l’església, la llengua, l’agricultura, el cànem i les restes materials d’aquella indústria, la cartografia, l’ensenyament amb noms propis com del del bisbe Climent o la dama benefactora Isabel Ferrer, la botànica, l’espiritualitat i la festa pública, els músics de la vila, el Castelló de Cavanilles, i com sempre no falta un tast de versos. Ja podeu veure’n el vídeo i llegir el llibre ací mateix. Gaudiu-ne!

 


Pots descarregar ací el llibre (22 Mb)