Press "Enter" to skip to content

Guies didàctiques de la 22a. Festa per la Llengua

Rebombori 0

Que els nostres joves i infants siguen coneixedors del passat i present de la marjal, d’aquest paratge emblemàtic del terme de Castelló, i que reflexionen sobre el seu futur, és el propòsit d’aquest itinerari didàctic que els Col·lectius per la Llengua i la Cultura publiquem amb motiu de la 22ª Festa per la Llengua.

Descarregar PDF (1,5 Mb)

Des de Col·lectius per la Llengua i la Cultura volem aprofitar la celebració de la XXII Festa de la Llengua per oferir aquest material a les escoles i instituts amb la pretensió de proporcionar-los material didàctic per facilitar el coneixement de Castelló al seu alumnat. La cituat encara disposa d’espais i d’edificis representatius de cadascuna de les etapes històriques que ha viscut des que comença la seua evolució, allà per l’any 1239. Resulta difícil de trobar-ne alguns d’ells, per això la utilitat d’aquests itineraris fotogràfics, però podem fer descobertes interessants abans no hi desapareguen. Tenim el costum de mirar el terra o a l’alçada dels ulls i cal, de tant en tant, mirar més amunt. Tenim motius per alçar la vista!

Descarregar PDF (1,5 Mb)

Deixa un comentari