Press "Enter" to skip to content

Guia de la 25a. Festa per la Llengua

Rebombori 0

Amb motiu de la 25a edició de la Festa per la Llengua a les nostres comarques, que enguany, com la primera del 1988, se celebra al Pinar de Grau de Castelló, la colla Rebombori ha volgut col·laborar amb els Col·lectius per la Llengua i ens ha cedit alguns dels textos que enguany ha publicat al llibre «Fem memòria» –el vintè de la seua col·lecció «Biblioteca Bàsica de Castelló»– que podeu trobar, llegir i baixar-vos al lloc web: collarebombori.cat. Són tres articles que volen explicar la situació del català a les nostres comarques, pel que fa a l’àmbit educatiu i també al social, i que estan signats per tres persones del món de l’ensenyament públic: Josep Miquel Carceller, Josep J. Conill i Vicent Pitarch, col·laboradors habituals de les Trobades i usuaris fidels de la nostra llengua tan poc prestigiada, ans al contrari, pels organismes oficials que haurien de vetlar per la seua custòdia, foment i enaltiment.

Creiem que els textos que us oferim seran del vostre interés i propiciaran el debat sobre l’estat de la qüestió, tan complicat i farcit d’entrebancs… O no?

Descarregar PDF (4,1 Mb)