Press "Enter" to skip to content

«Mirar Castelló», llibre guanyador del premi de llibres de colla 2017

Rebombori 0

lupaAquest llibre torna a mirar la nostra ciutat i repensar-la a través de mirades que fugen de les imatges icòniques i tòpiques que il·lustrarien un calendari o ens identificarien en catàlegs publicitaris estàndards o en Fires de Turisme. No era, però, la primera opció editar aquest llibre i és que ja fa anys cavil·la l’home, que mira i rellegeix, que la mitja dotzena de rebomborians que va agafar la responsabilitat plaent de publicar llibres sobre Castelló, troba dificultats per sufragar les despeses de la seua edició i procura mantenir la qualitat en el disseny i la presentació a base de reduir tiratges, però sobretot pàgines; per això, com enguany, evita afegir textos i procura que els que formen part del sumari no siguen massa extensos, encara que sempre amb la intenció que siguen sucosos i propicien la coneixença i el debat.

 

Descarregar llibre en PDF (5,3 Mb)

Deixa un comentari